غذاساز و مخلوط کن چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟
آنها شبیه هستند ، اما کاملاً یکسان نیستند!
در نگاه اول ، غذاسازها و مخلوط کن ها شباهت های زیادی با یکدیگر دارند - پایه های موتوری با تنظیمات مختلف ، بدنه شفاف ، تیغه های چرخان - اما این بدان معنا نیست که این قطعات قابل تعویض هستند.
تفاوت بین غذاساز و مخلوط کن چیست؟
اگرچه این وسایل از نظر ظاهری و عملکرد یکسانی دارند ، اما از نظر کاربرد و هدف متفاوتی را دارا هستند که بهتر است قبل از خرید هر یک از انها را به طور جداگانه بخوانید.
بزرگترین تفاوت بین این دو دستگاه در وظایفی است که هر یک از انها برای انجام آن طراحی شده اند: غذاسازها برای انجام طیف گسترده ای از کارهای آماده سازی غذا و مخلوط کن ها به منظور پودر شدن و ترکیب مواد مرطوب و خشک طراحی شده اند.
در قسمت پایین ، ما عمیق تر به بررسی ویژگی های هر دستگاه می پردازیم و بیشتر شرح می دهیم.
غذاساز چیست؟
غذاساز یک وسیله ی برقی همه کاره است که به شما امکان می دهد انواع غذاها را به روش های مختلف تهیه کنید. از خرد کردن گرفته تا پوره کردن و مخلوط کردن خمیر ، یک غذاساز می تواند به سرعت بسیاری از کارها را انجام دهد که انجام آنها به صورت دستی بسیار طولانی می شود و زمان زیادی طول می کشد.
دستگاه های غذا ساز به طور معمول دارای چهار قسمت هستند: پایه ، بدنه پلاستیکی شفاف ، مجموعه ای از تیغه های متحرک و درپوش.
غذاسازها دارای کنترل سرعت در پایه های خود هستند. بدن یک غذاساز عریض و جادار است که به آن اجازه می دهد مقادیر زیادی را از تنظیمات مختلف و کاربرد های گوناگون را در خود جای دهد. درپوش غذاساز مجهز به شیرهای تغذیه بلند است که به شما اجازه می دهد هنگام مخلوط کردن موادی را که می خواهید را اضافه کنید.
بر خلاف مخلوط کن ها ، که معمولاً فقط یک اتصال تیغه دارند ، غذاسازها می توانند دارای طیف وسیعی از لوازم جانبی دیگر باشند که می تواند انواع وظایف را انجام دهد: خرد کردن ، برش ، رنده کردن ، پوره کردن و موارد دیگر. آنها همچنین می توانند دارای کاسه ای باشند که به شما امکان می دهد چندین کار مختلف را در محفظه های مختلف به طور همزمان انجام دهید.
به دلیل شکل ظاهری و تنوع تیغه های آنها ، غذاسازها در پردازش مواد غذایی خشک مهارت و کارکرد بهتری دارند. آنها در ترکیب مواد مایع چندان خوب نیستند - مواد مرطوب تا حدی بهتر در این مورد قابل پردازش هستند که در امتداد کناره های کاسه مخلوط کننده و دور از دسترس تیغه ها گیر می کنند ولی مواد خشک امکان برخورد با تیغه های مخلوط کن را ندارند و برش داده نمیشوند.
بر خلاف مخلوط کن ها ، غذا ساز ها را می توان کاملاً پر کرد و همچنان عملکرد خوبی را از انها نظاره کرد.
بلندر با مخلوط کن چیست؟
همانطور که از نامش پیداست ، مخلوط کن یک وسیله برقی است که برای ترکیب مواد جامد با مواد مایع مناسب است و به همین هدف طراحی شده است.
درست مانند غذاسازها ، مخلوط کن ها معمولاً دارای چهار جزء هستند: پایه موتور دار ، پارچ ، مجموعه ای از تیغه های (اغلب متحرک) و درپوش.
کنترل های مخلوط کن ، که در پایه آن قرار دارد ، می تواند شامل تنظیمات سرعت و ترکیب مواد موجود در پارچ باشد. اکثر پارچ های مخلوط کن مخروطی شکل هستند ، دارای دسته و دهانه ای برای ریختن آسان مواد است.
تیغه های دوار مخلوط کن به انتهای پارچ پیچ می شوند ، بنابراین به منظور تمیز کردن آنها به راحتی جدا می شوند. درپوش به خوبی در بالای پارچ قرار می گیرد و می تواند به یک پلاگین قابل جدا شدن مجهز شود. برداشتن دوشاخه به شما اجازه می دهد تا مواد بیشتری را هنگام مخلوط کردن اضافه کنید.
مخلوط کن اغلب برای پوره میوه ها و سبزیجات برای تهیه اسموتی و سوپ استفاده می شود. در صورت مایع بودن ماده ای که می خواهید مخلوط کنید ، دستگاهی است که می توانید از آن استفاده کنید.
شکل مخروطی پارچ های آنها در هدایت مواد به سمت تیغه انها عالی عمل کرده است. وقتی مایعات و جامدات با هم مخلوط می شوند ، می چرخند و گردابی را ایجاد می کنند که به سمت پایین حرکت می کند و به طور موثر خرد کردن قطعات خرد شده و ترکیب شده را تضمین می کند.
یکی از معایب مخلوط کن این است که اگر پارچ آن تا انتها با مواد پر شده باشد ، نمی تواند به درستی کار کند. اکثر دستور العمل ها توصیه می کنند که مخلوط کن را فقط سه چهارم پر کنید تا فضای کافی برای حرکت آزادانه مواد و جلوگیری از سرریز آن باقی بماند. تیغه های مخلوط کن نیز دسترسی محدودی دارند و بدون وجود مایعات ، مواد خشک را به خوبی پردازش و خرد و مخلوط نمی کنند.
اکثر مخلوط کن ها دارای قطعات و اتصالات متفاوتی نیستند که باعث می شود کاربردی تر شوند ، اما برخی از مخلوط کن های قدرتمند این ویژگی را دارند-حتماً توضیحات و مشخصات مخلوط کن را بررسی کنید تا بدانید که چه وظایفی را می تواند انجام دهد.
بلندرهای همه کاره و بلندرهای شخصی
در این راهنما ، ما تمام قسمتها و کاربردهای مخلوط کن استاندارد را پوشش دادیم د شرح خواهیم داد ، اما چند نوع مخلوط کن دیگر نیز وجود دارد که ممکن است بخواهید در نظر داشته باشید: همه کاره و شخصی. مخلوط کن های همه کاره دستگاه های خرد کن دستی هستند که به شما اجازه می دهند مجموعه ای از تیغه های کوچک و چرخشی را در ظرفی از مواد فشار داده و در حین حرکت آنها را مخلوط کنید.
مخلوط کن های شخصی مخلوط کن های کوچکی هستند که به شما اجازه می دهند اسموتی ها را به دلخواه خود مخلوط کرده و آنها را مستقیماً از پارچ بنوشید.
غذاساز در مقابل مخلوط کن: به کدام نیاز دارید؟
هنگام تصمیم گیری بین غذاساز و مخلوط کن ، مهمترین نکته ای که باید در نظر داشته باشید این است که این دو لزوماً قابل تعویض نیستند.
اگر علاقمند به افزایش کارایی آشپزخانه خود با جایگزینی چندین کار آماده سازی غذا با فقط پرداخت هزینه برای خرید یک دستگاه هستید ، از غذاساز استفاده کنید.
اگر به دنبال وسیله ای برای بر طرف کردن نیازهای خرد کردن اسموتی و سوپ خود هستید و از آن برای موارد دیگر استفاده نمی کنید ، مخلوط کن میتواند وسیله ای مناسب برای شما باشد.
اگر به هر دو علاقه دارید ، و میتوانید هر دو دستگاه را تهیه کنید احتمالاً وضعیت بهتری هنگام پخت و پز و نیاز به انها خواهید داشت.
برخی از مخلوط کن ها می توانند کارهایی را انجام دهند که غذا ساز ها می توانند انجام دهند ، بنابراین قبل از خرید به توضیحات و مشخصات آن مراجعه کنید.
کردستان،بانه،بلوار آزادی
جنب مرکز بهداشت
فروشگاه ام اچ کالا
09193755138
09193755139
08734241844
نظر شما پس از تایید نمایش داده خواهد شد